Hírek
Szimfóniás gyerekek a Nemzeti Minimum koncerten

Szimfoniasok

A gyermekéhezés enyhítése érdekében elsősorban művészek, a szórakoztatóipar és média területén dolgozó szakemberek kezdeményezésére jött létre a Nemzeti Minimum Program. A civil mozgalom megalakulása reakció arra a tényre, hogy Magyarországon százezernél is több fiatal éhezik, legalább 40 ezer gyermek napi szinten. A program létrehozói petíciójukban így fogalmaznak: „A védtelen, nélkülöző és nyomorban felnövő gyerekek olyan maradandó testi, lelki és szellemi sérülésekkel indulnak a jövőbe, amelyek Magyarország jövőjét is hosszú távon meghatározzák. Ahogy a gyermekeinkkel bánunk, olyan lesz a jövőnk. Cselekednünk kell!”


A civil kezdeményezés a gyerekéhezéssel kapcsolatos figyelemfelkeltő kampányt szervezett, melynek záróeseménye egy koncertmaraton lesz szeptember 26-án a Papp László Sportarénában. A közel 100 fellépő délelőtt 10.00 órától este 22.00 óráig koncertezik.


A rendezvény első fellépője a Szimfónia programban résztvevő gyerekekből létrehozott szimfonikus zenekar lesz.


A jótékonysági koncertre a belépőjegy ára 1000 forint, amelyből a technikai kiadásokat fedezik, illetve egy krízisalapot hoznak létre a szervezők. Támogató jegy vásárlásával Ön segítheti, hogy a program munkatársai minél több, Budapesten még soha nem járt szegénységben élő gyermeket a koncertre utaztathassanak! A gyerekeknek vásárolt belépők kódjait, kérjük, a következő címre küldjék meg: info@nemzetiminimum.hu


További információk:

A program honlapja

A program közösségi oldala

 

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

Magyar Máltai Szeretetszolgálat - Szimfónia program

Budapest, 1125 Szarvas Gábor út 58-60.

mail szimfonia@maltai.hu

mobile+36 1 391 4730 - 768-as mellék

Symphonia Alapítvány

Budapest, 1112 Ördögorom utca 12.

mail symphonia@symphonia.hu

mobile+36 20 669 3753

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Magyar Máltai Szeretetszolgálat © Minden jog fenntartva.

Magyar Máltai Szeretetszolgálat - Szimfónia program

Budapest, 1125 Szarvas Gábor út 58-60.

szimfonia@maltai.hu

+36 1 391 4730 - 768-as mellék

Jogi nyilatkozat